Skip to main content

Jouw website valt op met SEA

Natuurlijk wil je opvallen met je website!

En wanneer de zoekmachineoptimalisatie (SEO – Search Engine Optimalisation) goed geregeld is ben je al een heel eind. Maar jouw website valt nog beter op met SEA! Dat is zoekmachine-adverteren (SEA – Search Engine Advertising)? In dit artikel gaan we daar wat dieper op in.

SEA is een vorm van online adverteren waarbij je betaalde advertenties plaatst op zoekmachines zoals Google. Deze advertenties verschijnen bovenaan de zoekresultatenpagina’s wanneer gebruikers zoekopdrachten uitvoeren met de zoekwoorden die jij aan je advertentie hebt toegevoegd. SEA biedt jou zo de mogelijkheid om je doelgroep te bereiken op het moment dat ze actief op zoek zijn naar jouw producten of diensten. Je betaalt alleen wanneer een gebruiker op de advertentie klikt, vandaar de term ‘pay-per-click’ (PPC). Jouw doel is om zo veel mogelijk relevant verkeer uit je campagnes te halen, tegen lage kosten.

De voordelen van SEA

Als je je online zichtbaarheid wilt vergroten is online adverteren een goed idee. Opvallen met SEA heeft 4 duidelijke voordelen:

  1. Met SEA verschijnen je advertenties direct bovenaan de zoekresultaten, waardoor je website meteen opvalt bij potentiële klanten.
  2. Je hebt volledige controle over je advertentiebudget en kunt dit op elk moment aanpassen.
  3. SEA stelt je in staat om je direct tot de juiste doelgroep te richten op basis van locatie, leeftijd, interesses en nog veel meer.
  4. Je kunt nauwkeurig bijhouden hoe je advertenties presteren en welke resultaten je behaalt. Meetbaarheid voor alles!

Meer weten? Neem contact op!

Laat mijn site eruit springen!

Jouw website valt dus nog beter op met SEA en nu hoor ik je denken: Doe mij ook zo’n advertentie! Nou, het klinkt makkelijker dan het is. Oké, iedereen kan een Google Adwords Campagne starten, maar als je echt wilt opvallen met SEA raden wij je aan om je eerst goed te verdiepen in de mogelijkheden.

Er zijn verschillende soorten advertenties op verschillende platforms. Want SEA gaat niet alleen over Google, want je kunt ook adverteren op andere zoekmachines zoals Bing of op Youtube. En wil je dat je advertentie boven de organische zoekresultaten komt? Of tussen de shopping advertenties?

OnlineMeesters doet dit niet zelf. Wij maken gebruik van een online marketeer die gespecialiseerd is in SEA en zich dagelijks bezig houdt met het opzetten, monitoren en bijsturen van advertentie campagnes voor onze klanten. Haar naam is Miranda de Vogel.

Dus, wil je meer weten over de SEA mogelijkheden voor jouw site? Neem contact met ons op. Of… bel gelijk met Miranda, dat vinden wij helemaal prima!

Author OnlineMeesters

More posts by OnlineMeesters
Close Menu

© 2023 OnlineMeesters.